המשטרה היא חלק חיוני בכל חברה. עליהם מוטלת המשימה לשמור על הסדר ולשמור על החוק. עם זאת, חלק מהשוטרים משתמשים בכוחם כדי להתעלל באזרחים ולבצע פשעים.
שימוש בכוח מופרז על ידי המשטרה הוא בעיה נפוצה במדינות רבות, כולל ארצות הברית. הצורה הנפוצה ביותר של כוח מופרז היא אלימות פיזית נגד אזרחים, שעלולה לגרום לפציעות חמורות או מוות. סוג זה של אלימות לא רק פוגע בזכויות אדם; זה גם מערער את האמון במשטרה ומוביל לעלייה בשיעורי הפשיעה.
אלימות משטרתית היא שימוש בכוח מופרז על ידי אנשי אכיפת החוק. זהו מונח שמתאר מגוון התנהגויות, כולל אלימות משטרתית והתעללות פסיכולוגית.
ישנם מקרים רבים של אלימות משטרתית בארצות הברית, וגם במדינות אחרות. ישנם סוגים שונים של אלימות משטרתית, כמו התעללות פיזית והתעללות מילולית.
יש אנשים שחושבים שצריכה להיות יותר אחריות לקצינים אלה שמבצעים את הפשעים האלה נגד אזרחים. אחרים טוענים שצריך להיות יותר הכשרה לקצינים כדי למנוע מלכתחילה את המצבים האלה.
המשטרה היא קו ההגנה האחרון של הציבור. אבל מה קורה כשהם הופכים לבעיה?
אלימות משטרתית היא נושא גדול באמריקה היום. זה כבר שנים בתקשורת, אבל רק לאחרונה אנשים מתחילים לשים לב. בשנים האחרונות התרחשו מקרים רבים של אלימות משטרתית שנתפסו בווידאו. האחרון היה הירי בוולטר סקוט על ידי שוטר צפון צ'רלסטון מייקל סלאגר באפריל 2015.
זה הוביל למחאות וזעם משני הצדדים של הקשת, כאשר חלקם דורשים צדק לכל הקורבנות ואחרים טוענים שהתקריות הללו נדירות ואינן מעידות על בעיה גדולה יותר בתוך רשויות אכיפת החוק.
השימוש בכוח הוא דבר אחד, אבל מה קורה כאשר קצינים הורגים אזרחים לא חמושים? זה המקום שבו אנו מתחילים לראות דפוס מתגבש: אפרו-אמריקאים בסיכון גבוה פי שישה מאשר לבנים אמריקאים להיהרג על ידי שוטרים ואפרו-אמריקאים לא חמושים נהרגו בקצב פי חמישה מאשר לבנים לא חמושים בין 2005-2014 לפי
אלימות משטרתית היא נושא מרכזי באמריקה. זו בעיה שקיימת כבר עשרות שנים. שוטרים אמורים להגן על הציבור ולשרת אותם, אך לרוב הם משתמשים בכוח מופרז נגד חפים מפשע.
חלק זה מספק מבוא על אלימות משטרתית ומה ניתן לעשות כדי לסייע בפתרון בעיה מרכזית זו.
אכזריות משטרתית היא שימוש בכוח מופרז על ידי קציני אכיפת החוק.
אלימות משטרתית היא נושא רגיש מאוד שנמצא במגמת עלייה בשנים האחרונות. זה נובע מגורמים רבים כמו הכשרת משטרה, מדיניות ונושאים אחרים כמו גזענות וחוסר גיוון.
החשבון המתועד הראשון של אכזריות המשטרה הוא משנת 1806 בלונדון, שם הוכה אדם בגלל שלא שילם את חובו. ההגדרה הרשמית הראשונה של אכזריות משטרתית הוצגה בשנת 1833 כאשר צ'רלס דיקנס כתב על כך באוליבר טוויסט. רק בשנת 1965 העביר הנשיא לינדון בי ג'ונסון חקיקה להגנה על אזרחים מפני אלימות משטרתית, אשר הובילה בסופו של דבר להיווצרות חוק זכויות האזרח משנת 1968 הקובע שאף אחד לא צריך להיות מופלה בגלל שהוא שחור, לבן או כל דבר אחר. מוצא אתני אחר.
אכזריות משטרתית לא תמיד הייתה בעיה גדולה, אבל היא נמצאת במגמת עלייה מאז שנת 2000 כאשר היו למעלה מ-12,000 דיווחים על הפעלת כוח מופרז על ידי קציני אכיפת החוק ויותר מ-1,500 מקרי מוות שנגרמו על ידי אותם כוחות מופרזים
אלימות משטרתית היא נושא שצובר בולטות בארה"ב כבר זמן רב. היריות האחרונות של אפרו-אמריקאים על ידי שוטרים הובילו להפגנות ולהתפרעויות.
השימוש בכוח מופרז על ידי שוטרים, במיוחד על מיעוטים, מהווה בעיה מתמשכת כבר עשרות שנים. חוסר האחריות לתקריות הללו וחוסר השקיפות לגבי מה שקורה לקצינים הללו לאחר מכן רק החמיר את הבעיה הזו.
אמון הציבור ברשויות אכיפת החוק נמצא בשפל של כל הזמנים בשל התקריות הללו וקשה מאוד לפעול למען בנייה מחדש של אמון זה כאשר אין השלכות למעשיהם.
בארצות הברית, אלימות משטרתית היא נושא מרכזי. על פי הסטטיסטיקה, בשנת 2017, היו 1,129 אנשים שמתו עקב אלימות משטרתית. המקרה האחרון של אלימות משטרתית היה מותו של סטפון קלארק. סטפון קלארק נורה 20 פעמים על ידי שוטרים בעודו לא חמוש והחזיק רק טלפון סלולרי.
ארה"ב מתמודדת עם הבעיה הזו כבר שנים והיא הולכת ומחמירה משנה לשנה. שוטרים אינם נושאים באחריות על מעשיהם וקשה לראות כיצד הבעיה הזו תיפתר בעתיד.
אלימות משטרתית היא נושא מרכזי שצריך לטפל בו בהקדם האפשרי לפני שהוא יחמיר.
אלימות משטרתית היא בעיה חברתית משמעותית בארצות הברית. הכוונה היא בעיקר לאלימות בה משתמשים שוטרים כלפי אזרחים, אך יכולה להתייחס גם לאלימות המתרחשת בין שוטרים.
זה נושא שנדון כבר שנים רבות ויש הרבה דעות שונות כיצד לתקן את הבעיה. יש אנשים שמאמינים שהדרך הטובה ביותר לתקן את הבעיה היא באמצעות הכשרה וחינוך של שוטרים, בעוד שאחרים חושבים שעדיף אם השוטרים לא יהיו חמושים כלל.
אלימות משטרתית היא נושא שקשה מאוד לדבר עליו, אבל הוא נושא חשוב. ישנן דעות רבות ושונות לגבי מה צריך לעשות כדי להפסיק את האלימות המשטרתית. יש אנשים שחושבים שחוקי פיקוח מחמירים יותר יעזרו, יש אנשים שחושבים שיותר חינוך לשוטרים יעזור, ואחרים חושבים שצריך להיות הכשרה טובה יותר לשוטרים. לא משנה באיזה פתרון אתה תומך, בעיית האלימות המשטרתית לא תיעלם ללא שינוי.
אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.
המשטרה היא זו שאמורה להגן עלינו ולשמור עלינו. אבל נראה שהם לא עושים את עבודתם כמו שצריך. הם נקטו באלימות כלפי חפים מפשע, וזה דבר שאסור שיקרה.
אלימות משטרתית היא נושא חמור ביותר שצריך לטפל בו באופן מיידי. הצעד הראשון בפתרון בעיה זו הוא הכרה בה, ואנחנו צריכים לעשות משהו בנידון לפני שהמצב יחמיר עוד יותר.
אלימות משטרתית היא נושא שהולך ועולה בציבור. זה נובע ממספר מקרים בפרופיל גבוה, כמו הירי במייקל בראון ומותו של אריק גארנר. הציבור דורש יותר אחריות ממחלקות המשטרה על מעשיהם. יש שני צדדים לוויכוח הזה על אלימות משטרתית: אלה שמאמינים שזו בעיה מערכתית ואלה שמאמינים שמדובר רק בכמה תפוחים רעים.
מאמר זה מספק סקירה כללית של הטיעונים העיקריים בעד ונגד אלימות משטרתית, כיצד נוכל לטפל בבעיה זו ואילו פתרונות מיושמים כעת.
אלימות משטרתית הייתה בעיה גדולה בארצות הברית. זו הסיבה שקהילות רבות פונות למצלמות גוף.
מצלמות גוף הן דרך של מחלקות המשטרה להגביר את האחריות והשקיפות, תוך הגנה על השוטרים מפני האשמות שווא.